ARTEMISININ - SLATKI PELIN

OPIS PROIZVODA

Artemisinin – slatki pelin – biljka koja dokazano leči mnoge vrste tumora. Dokazano je da u jako kratkom periodu, mereno u satima, uništava samo kancerogene ćelije, i ova metoda je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.

TU JU JU KINESKA NAUČNICA DOBILA JE NOBELOVU NAGRADU IZ MEDICINE ZA 2015 GOD. ZA OTKRIĆE ARTEMISININA.

Artemisinin se koristi kao :

  • anti-virusno,
  • anti-bakterijsko,
  • anti-kancerogeno,
  • anti-parazitsko, anti-gljivično,
  • anti-inflamatorno
  • anti-malarijsko sredstvo.

Artemisinin je jedini priznati lek koji može upotpunosti izlečiti malariju. Sastoji se od 98% ekstrakta artemisinina slatkog pelina.

AKCIJSKI POPUST 10% ZA ARTEMISININ SLATKI PELIN PAKOVANJE 60 KAPSULA (za dva meseca)!

CENA 2.970,00 DINARA

EMISIJA MAJE VOLK O ARTEMISININU

AKCIJSKI POPUST 10% ZA ARTEMISININ SLATKI PELIN PAKOVANJE 60 KAPSULA (za dva meseca)!

CENA 2.970,00 DINARA

Šta je artemisinin?

Artemisinin se ekstraktuje iz biljke koja se naziva slatki pelin, a koja raste u jugoistočnoj Aziji. Kinezi su ga od davnina koristili za lečenje malarije i trenutno je jedini priznati lek u svetu kojom se ta bolest može izlečiti u potpunosti. Mnogi naučnici su dokazali da je ova čudesna biljka podjednako efikasna u borbi protiv raka a da aktivni sastojak slatkog pelina – artemisinin, može da bude bezbedan, netoksičan i jeftin lek za rak.
Kancerogene ćelije imaju mnogo veću koncentraciju gvožđa u odnosu na normalne ćelije. U toku istraživanja, naučnici su izvadili iz organizma ćelije sa maksimalnom kocentracijom gvožđa i u njih injektovali artemisinin. Rezultat je bio da artemisinin ima osobine inhibicije i uništavanja kancerogenih ćelija. Artemisnin ili slatki pelin u kontaktu sa gvožđem oslobađa slobodne radikale koji uništavaju kancerogene ćelije.
Na primer: ćelija raka dojke ima 15 puta veću koncentraciju gvožđa, kad artemizinin dođe do maligne ćelije, oslobađaju se dva molekula kiseonika i stvore se slobodni radikali koji ubijaju tu ćeliju. To se ne događa u normalnim ćelijama, već samo u onima koje sadrže veliku količinu gvožđa. Metoda lečenje atremisininom je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.
Istraživanjem je potvrđeno da atremisinin uspešno ubija kancerozne ćelije: u slučaju raka dojke, 28 odsto ćelija ubijeno je za 16 sati, uz dodatak gvožđa, 98 odsto malignih ćelija za isto vreme. U slučaju leukemije, za samo 8 sati uništeno je 100 odsto malignih ćelija. Njegova velika prednost je u tome što može da prolazi krvno-moždanu barijeru da bi stigao do raka u centralnom nervnom sistemu.

DELOVANJE ARTEMISININA

Artemisinin deluje ciljano na mnoge tipove kancerogenih oboljenja tako da je primena Artemisinina dala odlične rezultate kod lečenja mnogih tumora: debelo crevo, rak dojke, jajnika, kancer pluća, raka pankreasa, prostate, bubrega i leukemije.

NAČIN UPOTREBE I DOZIRANJE

Način upotrebe i doziranje: Uzimati jednu kapsulu 200mg (Čistog 98% artemisinina) dnevno pola sata pre jela. Preporučena doza se ne sme prekoračiti!
Artemisinin u terapiji najbolje je uzeti na prazan stomak, sa nekim prirodnim uljima, da bi se poboljšala apsorpcija.

Artemisinin sastav:
Extrakt artemisinina 98% (200 mg)

Sertifikat Ministarstva zdravlja

Klik na sliku za uvećanje

CENA SA POPUSTOM UMESTO 3.300,00 DINARA SADA JE 2.970,00 DINARA