AMIGDALIN B-17 (60 kapsula)

2.800,00 RSD

Kategorija:

AMIGDALIN B-17

– jača imunitet

– jača opšte zdravstveno stanje organizma –

– čuva vitalnost i svežinu organizma

– detoksikuje i čisti telo

– kontinuirana prevencija malignih obolenja

– pomaže kod uništenja malignih celija

UPOTREBLJAVA SE U KOMPLEMENTARNIM I ALTERNATIVNIM METODAMA BORBE PROTIV KANCERA.

Amigdalin B17 je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima razlaže amigdalin u benzaldehid, glukozu i cijanid, za koji se pretpostvalja da je odgovoran za antitumorsko dejstvo amigdalina. Novije studije ukazuju da amigdalin može imati i dodatne, prethodno nepoznate mehanizme antitumorskog dejstva, što je dovelo do obnovljenog interesa za detaljno proučavanje ovog prirodnog jedinjenja.

SASTAV

Proizvod sadrži 100% prirodne suve ekstrakte vitamina B17.

PAKOVANJE:

60 Kapsula

UPOTREBA

Odrasli – 1 kapsula dnevno.

NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C (sobnoj temperaturi), van domašaja dece.
UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje pre upotrebe da konsultuju lekara.
Upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S. pod brojem 11698/2017 od 22.11.2017.