AMIGDALIN B17

 

– jača imunitet

– jača opšte zdravstveno stanje organizma

– čuva vitalnost i svežinu organizma

– detoksikuje i čisti telo

– kontinuirana prevencija malignih obolenja

– pomaže kod uništenja malignih celija

 

 

Pakovanje od 60 kapsula

CENA 2.800,00 DINARA

Pakovanje od 30 kapsula
CENA 1.600,00 DINARA

 Šta je Amigdalin?

Amigdalin B17 je prirodan sastojak sirovih koštunjavih plodova, kao što su bademi, koštice kajsije i jabuke. Amigdalin je našao upotrebu u komplementarnim i alternativnim metodama borbe protiv kancera. Enzim beta-glukozidaza u crevima razlaže amigdalin u benzaldehid, glukozu i cijanid, za koji je pretpostavlja da je odgovoran za antitumorsko dejstvo amigdalina. Novije studije ukazuju da amigdalin može imati i dodatne, prethodno nepoznate mehanizme antitumorskog dejstva, što je dovelo do obnovljenog interesa za detaljno proučavanje ovog prirodnog jedinjenja.
Način upotrebe i doziranje: odrasli – 1 kapsula dnevno.
Napomena: proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.

Način čuvanja: čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi od 15º – 25º stepeni C (sobnoj temperaturi), van domašaja dece.

Upozorenje: proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje se moraju prvo konsultovati sa lekarom.

Sastav: proizvod sadrži 100% prirodne suve ekstrakte vitamina B17.
Pakovanje: 60 i 30 kapsula.
Upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S. pod brojem 11698/2017 od 22. novembra 2017.