ARTEMISININ - SLATKI PELIN

Artemisinin (slatki pelin) – biljka koja dokazano leči mnoge vrste tumora

Dokazano je da u jako kratkom periodu, mereno u satima, uništava samo kancerogene ćelije, ova metoda je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.

Kineska naučnica Tu Ju Ju je 2015. godine dobila Nobelovu nagradu iz medicine za otkriće artemisinina.

Artemisinin se koristi kao :

  • anti-virusno,
  • anti-bakterijsko,
  • anti-kancerogeno,
  • anti-parazitsko, anti-gljivično,
  • anti-inflamatorno
  • anti-malarijsko sredstvo.

Artemisinin je jedini priznati lek koji može upotpunosti izlečiti malariju. Sastoji se od 98% ekstrakta artemisinina slatkog pelina.

AKCIJSKI POPUST 10% ZA ARTEMISININ SLATKI PELIN PAKOVANJE 60 KAPSULA (za dva meseca)!

CENA 2.970,00 DINARA

EMISIJA MAJE VOLK O ARTEMISININU

AKCIJSKI POPUST 10% ZA ARTEMISININ SLATKI PELIN PAKOVANJE 60 KAPSULA (za dva meseca)!

CENA 2.970,00 DINARA

Šta je artemisinin?

Artemisinin se ekstraktuje iz biljke koja se naziva slatki pelin, a koja raste u jugoistočnoj Aziji. Kinezi su ga od davnina koristili za lečenje malarije i trenutno je jedini priznati lek u svetu kojim se ta bolest može izlečiti u potpunosti. Mnogi naučnici su dokazali da je ova čudesna biljka podjednako efikasna u borbi protiv raka, a da aktivni sastojak slatkog pelina – artemisinin, može da bude bezbedan, netoksičan i jeftin lek za rak.

Kancerogene ćelije imaju mnogo veću koncentraciju gvožđa u odnosu na normalne ćelije. U toku istraživanja, naučnici su izvadili iz organizma ćelije sa maksimalnom kocentracijom gvožđa i u njih injektovali artemisinin. Rezultat je bio da artemisinin ima osobine inhibicije i uništavanja kancerogenih ćelija. Artemisnin ili slatki pelin u kontaktu sa gvožđem oslobađa slobodne radikale koji uništavaju kancerogene ćelije.

Na primer, ćelija raka dojke ima 15 puta veću koncentraciju gvožđa, kad artemizinin dođe do maligne ćelije, oslobađaju se dva molekula kiseonika i stvore se slobodni radikali koji ubijaju tu ćeliju. To se ne događa u normalnim ćelijama, već samo u onima koje sadrže veliku količinu gvožđa. Metoda lečenje atremisininom je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.

Istraživanjem je potvrđeno da atremisinin uspešno ubija kancerozne ćelije: u slučaju raka dojke, 28 odsto ćelija ubijeno je za 16 sati, uz dodatak gvožđa, 98 odsto malignih ćelija za isto vreme. U slučaju leukemije, za samo 8 sati uništeno je 100 odsto malignih ćelija. Njegova velika prednost je u tome što može da prolazi krvno-moždanu barijeru da bi stigao do raka u centralnom nervnom sistemu.

Kako deluje artemisinin?

Artemisinin deluje ciljano na mnoge tipove kancerogenih oboljenja tako da je primena Artemisinina dala odlične rezultate kod lečenja mnogih tumora: debelo crevo, rak dojke, jajnika, kancer pluća, raka pankreasa, prostate, bubrega i leukemije.

Kako se koristi?

Način upotrebe i doziranje: Uzimati jednu kapsulu 200mg (Čistog 98% artemisinina) dnevno pola sata pre jela. Preporučena doza se ne sme prekoračiti!
Artemisinin u terapiji najbolje je uzeti na prazan stomak, sa nekim prirodnim uljima, da bi se poboljšala apsorpcija.

Artemisinin sastav:
Extrakt artemisinina 98% (200 mg)

Sertifikat Ministarstva zdravlja

Klik na sliku za uvećanje

CENA SA POPUSTOM UMESTO 3.300,00 DINARA SADA JE 2.970,00 DINARA