PŠENIČNA TRAVA

Pšenična trava - Ječmena trava - Sušena trava

PŠENIČNA TRAVA

 

PRAH PŠENIČNE TRAVE, NAJPOZNATIJI PROIZVOD IZ KATEGORIJE ZDRAVE, PRIRODNE HRANE U SVETU

Hlorofil, ta biljna krv je po svojoj molekularnoj građi slična ljudskoj krvi. Razlika je u tome što hlorofil sadrži atomsko jezgro magnezijuma, a hemoglobin atomsko jezgro gvožđa.
Hlorofil i belančevine daju hemoglobin od koga se sastoji 75% naših ćelija. Zdrava krv i krvna slika su u direktnoj vezi sa zelenom biljnom hranom.

  • antioksidansi                                     
  • beta karotin
  • vitamine A, B, E, C, F, K
  • holin
  • 70% hlorofila
  • minerale
  • žive enzime
  • 21% aminokiseline

Prah pšenične trave (Pšenična Trava) Pšenična trava najpoznatiji je proizvod iz kategorije zdrave prirodne hrane u svetu. Ovaj proizvod nastaje dehidratacijom samlevenih mladih izdanaka pšenice. Naša pšenična trava gaji se na farmi i ceo proces proizvodnje do finalnog proizvoda (košenje, sušenje, mlevenje) obavlja se za samo nekoliko časova, kako bi ona zadržala sva svoja korisna svojstva. Osnovni razlog brojnih zdravstvenih prednosti ovog praha je njegova visoka koncentracija hlorofila na listi sačuvanih hranljivih materija. Za razliku od pšeničnog brašna, ne sadrzi gluten. Pšenična trava je cenjena zbog visokog sadržaja beta karotina, amino-kiselina, B vitamina i vlakana, kao i antibakterijskih svojstava. Visok sadržaj magnezijuma u velikoj meri olakšava proces varenja, pomaže kod problema sa varenjem i zatvorom. Obiluje visokim sadržajem hlorofila koji pomaže u povećanju proizvodnje hemoglobina u organizmu, što omogućava da krv sadrži veći procenat kiseonika, i na taj način revitalizuje telo. Pomaže u formiranju crvenih krvnih zrnaca. Stimuliše rad štitaste žlezde, ubrzava metabolizam i sprečava gojaznost. Možemo reći da pšenična trava ima odlična detoksikaciona svojstva. Sadrži minerale, antioksidanse i enzime koji smanjuju upalne procese u telu, povećava snagu organizma, detoksikuje i krvotok i jetru, čisti debelo crevo i pruža efikasnu zaštitu od kancerogenih materija

Cena jednog pakovanja je od 100gr je 490,00 dinara

Pšenična trava – CENA  490,00 DINARA

 

NAČIN UPOTREBE

Koristiti svakodnevno u količini od jedne do dve kafene kašičice (4-6grama) razmućeno u vodi.

Po želji se može dodati limun, šećer, ili se razmutiti u soku, jogurtu, mleku.

Otvoreni proizvod čuvati na suvom mestu.

Pšenična trava 

CENA 490,00 DINARA